Spring naar inhoud

Socioclub 2019-2020

Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

Gewaardeerd lid van de Socio Club KSK Ronse,

 

KSK Ronse heeft vorig jaar nipt de promotie gemist naar 1ste amateur. Het is onze bedoeling om dit jaar opnieuw mee te dingen naar de promotie. We hebben de ploeg serieus versterkt om onze ambities te realiseren.

Wil je er bij zijn, dan biedt de Socio Club u de gelegenheid om het sportieve aan het zakelijke te koppelen. Op een aangename manier kunt u ontspanning en business combineren. Zo wordt de Socio Club een uitgelezen plaats om zakenrelaties, collega’s, familie en vrienden te ontmoeten in een aangename en ongedwongen sfeer. Ook voor business is netwerking nog steeds belangrijk!

Voor uw gewaardeerd lidmaatschap ontvangt u:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden van de competitie 2019-2020 op voorbehouden (blauwe) zitjes in de eretribune (blok c)
  • Koffie met gebak en digestief in de Socio Club tijdens de rust
  • Belegde broodjes na de wedstrijd
  • Een gezellige nabeschouwing na de match

Het partnership bedraagt nog steeds 500,00 euro (+ 21% BTW indien factuur gevraagd wordt). Graag betaling op rek. nr. BE55 4436 7316 4144 vóór 31 augustus 2019.

Wij danken voor uw (hernieuwde) inschrijving zodat de club verder zijn sportieve en sociale doelstellingen kan realiseren. Met veel genoegen ontvangen wij u volgend seizoen opnieuw in de vertrouwde Socio Club!

Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden.

 

Met sportieve groeten en hartelijk dank bij voorbaat!

 

Voor meer info kan U steeds contact opnemen met Gregory Wygaerts (sc@ksk-ronse.be) of 0495/242671.