Spring naar inhoud

KSK Ronse Commercieel

Beste SK-geïnteresseerde,

KSK Ronse richt zich hoofdzakelijk tot de bedrijven die geïnteresseerd zijn om samen met SK Ronse in zee te gaan. Hierbij gaat het om de coördinatie met enkele voorname sponsors, maar bovenal om de potentiële nieuwe bedrijven die samen met SK ‘iets’ commercieel willen aanvangen.

Hierbij richt KSK Ronse zich niet specifiek tot één bepaalde sector of doelgroep, maar doelt het op de volledige bedrijven- en particulierenmarkt. De club heeft tot op heden het geluk gehad te mogen samenwerken met een ruime waaier aan mensen en bedrijven. De spreiding loopt van de bakker op de hoek, tot zelfstandige (kleine) ondernemers, KMO’s, tot  grote bedrijven met nationale faam, dit zowel in de regio van Ronse, alsook daarbuiten.

Via voetbalclub KSK Ronse kunnen we verschillende samenwerkingsmogelijkheden voor de geïnteresseerden uitwerken. Hierbij pogen we naar een duurzame samenwerking waaruit alle betrokken partijen voordeel halen. In de pdf-bijlage vindt u alvast een ruim gamma aan mogelijkheden. De voorgestelde formules zijn echter indicaties en kunnen ter optimalisering van de samenwerking à tête de client gemaakt worden.
Bent u of uw bedrijf geïnteresseerd in SK Ronse of u wenst graag meer informatie rondom de mogelijkheden, aarzel dan niet ons te contacteren!
Alvast bedankt voor uw interesse,
Met sportieve groeten,