Spring naar inhoud

SK Ladies on fire!

Op 18 augustus begon ons voetbalverhaal ‘for real’. Toen hebben wij, SK Ladies, onze eerste match gespeeld. Dit was een vriendenmatch tegen Geraardsbergen, waar we gelijk speelden, en die voelde als een ongelofelijke overwinning.

Een paar weken later zijn we van start gegaan in de hoffman cup om dan nog even later te starten met de competitie. We hebben zeer goede matchen gespeeld, maar ook veel mindere en elke keer verlies geleden, soms zelfs betrekkelijk zware verliezen. Maar we hebben nooit onze kop laten hangen. We gaan als ploeg vooruit, er worden stappen gezet naar mooi samenspel, duelkracht, communicatie op’t plein, … Wij SK ladies, blijven gaan. Ik durf wel zeggen dat ons doorzettingsvermogen onuitputbaar is!

Woensdag 13 november stond er een vriendschappelijke wedstrijd ingepland, tegen Lessines. Een ploeg, die volgens onze coach, wat gelijkwaardig aan ons is. Vol goesting & enthousiasme zetten we aan! “Gaat het vandaag gebeuren?”, “Zouden we eens kunnen winnen?”, … . Ook allemaal wat spannender omdat we gedurende de match verschillende positiewissels hebben doorgevoerd, alle dames hebben meerdere kanten en hoeken van ’t plein gezien.

Het was een typische herfstavond met bijhorende herfstveld (lekker zompig) & iedereen heeft het beste van zichzelf laten zien! We hebben onze match gewonnen met 0-4 en oooooooooh, wat een geweldig gevoel heeft ons dat gegeven! Een boost van jewelste!

… SK LADIES ON FIRE!