Spring naar inhoud

Gratis naar de laatste competitiematch

Nu zondag aanstaande speelt KSK Ronse de laatste wedstrijd van het seizoen tegen KRC Gent, ter gelegenheid van deze wedstrijd nodigen we graag alle voetbaliefhebbers uit om deze match gratis bij te wonen.

Voor onze sponsors en eventuele nieuwe partners hebben we een receptie voorzien die start om 11u30 in de Businessclub op KSK Ronse.

Naast onze sportieve ambities hebben we ook de wil om van KSK Ronse een breed gedragen maatschappelijk project te maken. We willen naar het voorbeeld van het Antwerpse ‘City Pirates’, een duidelijk sociaal project opstarten. Dit zal toegelicht worden op de receptie door hun Voorzitter Dhr Michel Pradolini, die naast heel veel erkenningen, vorig jaar de Europese Burgerschapsprijs kreeg.

Met sportieve groeten,

Het bestuur