Spring naar inhoud

Nieuwe jeugdvoorzitter KSK Ronse

Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met veranderingen. Binnen KSK Ronse is dit het geval. David Verpoort legt zijn functie als jeugdvoorzitter naast zich neer maar blijft actief binnen de club.

Nadat KSK Ronse 8 jaar terug het nationaal jeugdlabel verloor viel de jeugdwerking ineen. Samen met enkele ouders nam David Verpoort het heft in handen en blies hij de jeugdwerking nieuw leven in. Hij startte met amper 5 ploegen maar algauw werd het een volledige jeugdwerking van U6 t.e.m. U21. Onder zijn bewind behaalde de club tweemaal het tweesterren provinciaal label.

David Verpoort gaf op 1 januari 2018 de fakkel door aan sportief jeugdmanager Edwin De Brauwere, die vanaf heden de nieuwe jeugdvoorzitter is. De gewezen voorzitter benadrukt dat hij niet weg gaat uit de club, het is niet meer te combineren met zijn professionele activiteiten, maar hij blijft op een andere manier actief binnen KSK Ronse.

Het clubbestuur dankt David Verpoort en zijn team voor het ongelooflijke werk dat de voorbije jaren werd verzet en wenst de nieuwe jeugdvoorzitter Edwin De Brauwere veel succes in zijn nieuwe uitdaging binnen de club.