Spring naar inhoud

Sportstickeractie KSK Ronse

Binnenkort gaat de sportstickeractie van KSK Ronse van start! Daar zijn ze dan: de sportstickers van KSK Ronse!  In samenwerking met Delhaize Ronse kun je binnenkort de stickers verzamelen van de spelers uit je streek.

De sportstickers van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij Delhaize Ronse gelegen in de Zonnestraat 4 in Ronse. Per aankoopschijf van € 20,-* aan boodschappen ontvang je 1 zakje stickers. Daarnaast ontvang je wekelijks op tal van deelnemende producten een extra zakje. Zo heb je je album nóg sneller vol.

Natuurlijk is er voor alle stickers een mooi stickerboek ontworpen. Ieder lid dat gefotografeerd werd voor zijn eigen sportsticker krijgt een KSK Ronse stickerboek gratis! Zorg dat je je album op tijd hebt, zo kun je meteen beginnen met het sparen van alle plaatjes. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het unieke album bij Delhaize Ronse aanschaffen.

Hoe krijg je jouw album snel vol? Door te ruilen met teamgenoten en vrienden kun je alle dubbele plaatjes met elkaar uitwisselen. Zo maak je er ook een ander blij mee! Vraag aan familieleden, vrienden en kennissen of ze
ook voor jou willen sparen.

Namens het bestuur van KSK Ronse en Delhaize Ronse wensen wij jullie veel spaarplezier!

*Met uitzondering van de volgende producten: Vuilniszakken en stickers, rookwaren, leeggoed en GSM-herlaadkaarten.

Deel dit met je vrienden: